Boek Katholieke Kerk als Fascistisch Instituut

Geschiedenis over 17-eeuwen institutionele psychopathie tegen de mensheid

Auteur: Piet van der Ploeg

Publicatiedatum: december 2023

Aantal pagina’s: 341, hardcover

Afmetingen: 16 x 24,5 cm

Gewicht: 650 gram

Font: Arno Pro 13

NUR 130, 705, 716, 772

ISBN: 978-90-90-37939-5

Uitgeverij: CCGT Zoetermeer

Prijs: € 45,00 (geen verzendkosten binnen Nederland)

boek Katholieke Kerk als Fascistisch Instituut

Omschrijving

Als de Katholieke Kerk eeuwenlang ketters en heksen veroordeelt dan zijn zij automatisch altijd schuldig. Het moorden is daarom eeuwenlang gelegitimeerd zonder bewijs. Voor het discrimineren en vermoorden van Joden geldt hetzelfde, want er is geen bewijs dat Joden Jezus Christus vermoord hebben, dat is een “verzinsel van Christenen”, maar heeft geleid tot eeuwenlange vervolging van Joden en uiteindelijk tot de Holocaust.

In dit boek gaan we uitgebreid in op wat wordt verstaan onder het fascisme. De psychologische kant van autoritaire personen, de F(ascisme)-schaal, en de opvoeding in de eerste drie jaar na de geboorte, die tot ernstige psychopathologie kan leiden. We gaan uitgebreid in op de geloofsleer van de kerkvaders en de misdaden van de pausen. Verder de opkomst van Mussolini en Hitler en het klerikaal fascisme en speciaal de geschiedenis en het lot van Joden, zoals de eeuwenlange haat door de Katholieke Kerk, die later door Adolf Hitler en vele anderen werd overgenomen. Verder gaan we in op de Kruistochten, inquisitie, heksenvervolging en de vervolging van de Vrijmetselaars door deze Kerk. Er wordt aandacht besteed aan het jarenlang misdadig seksueel misbruik door de RK-Kerk in Nederland en andere landen.

Als u dit boek leest, kan ik – als auteur – mij niet voorstellen dat u als katholiek nog langer deze fascistische Katholieke Kerk kan steunen; laat staan levenszin, geestkracht en vreugde vinden in het katholieke geloof en de leiding met de huidige paus Franciscus in Rome. Dit boek zou verplichte stof moeten zijn voor Jodenhaters en antisemieten, zodat ze tenminste de waarheid kennen waar de Jodenhaat vandaan komt.

Over de auteur

Piet van der Ploeg CCGTPiet van der Ploeg werkt als psycholoog bij het CCGT in Zoetermeer en is webbeheerder van ccgt.nl. Hij kan gezien worden als kennis- en therapiedeskundige op het gebied van CGT, Schematherapie en narcisme. Hij is auteur van de boeken: Narcisme te lijf (2014, Psychopathie te lijf (2015), Trauma voor het leven (2016), Encyclopedisch Woordenboek van de Psychologie (2007), Het Katholiek Fascisme (2020), Humanisme moderne spiritualiteit (2021) en Indianen van Noord-Amerika (2021). * Bron: CCGT – Zoetermeer – 23 december 2021

Bestel het boek

Het boek Katholieke Kerk als Fascistisch Instituut kunt u bestellen via onderstaand bestelformulier. In de mail krijgt u een bestelbevestiging met factuur.

N.B. Wilt u meer dan één exemplaar ontvangen van dit boek? Geef dat dat aan in het veld Opmerkingen. Ook als u nog een ander boek wilt bestellen kunt u dat hier aangeven.

Vul onderstaande gegevens in om het boek te bestellen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.