Boek Katholiek Fascisme

Geschiedenis over 17-eeuwen institutionele psychopathie tegen de mensheid

Auteur: Piet van der Ploeg

Levering: vanaf 18 augustus 2020

Aantal pagina’s: 359

Font: Arno Pro 13

ISBN: 978-90-9033505-6

Prijs: € 29,50 (geen verzendkosten binnen Nederland)

Omschrijving

Voorwoord (Drs. Aat van Gilst)
Als de Rooms-Katholieke Kerk eeuwenlang ketters en heksen veroordeelt dan zijn zij automatisch altijd schuldig. Het moorden is daarom eeuwenlang gelegitimeerd zonder bewijs. Voor het discrimineren en vermoorden van Joden geldt hetzelfde, want er is geen bewijs dat Joden Jezus Christus vermoord hebben, dat is een “verzinsel van Christenen”, maar heeft geleid tot 17-eeuwen lange vervolging van Joden en uiteindelijk tot de Holocaust. Al het antisemitisme, ook in 2020, is gebaseerd op de Katholieke theologie van de kerkvaders en de wetten van pausen.

In dit boek gaan we uitgebreid in op wat wordt verstaan onder het fascisme. Ook de psychologisch kant van autoritaire personen, de F(ascisme)-schaal, en de opvoeding van de eerste drie jaar na de geboorte, die tot ernstige psychopathologie kan leiden, komt aan de orde. We gaan uitgebreid in op de geloofsleer van de kerkvaders en de misdaden van de pausen. Verder de opkomst van Mussolini en Hitler en het klerikaal fascisme en speciaal de geschiedenis en het lot van Joden, zoals de eeuwenlange haat door de Rooms-Katholieke Kerk, die later door Adolf Hitler werd overgenomen.

Verder gaan we in op de Kruistochten, Inquisitie, heksenvervolging en de vervolging van de Vrijmetselaars door de Rooms-Katholieke Kerk Er wordt aandacht besteed aan het vele jaren misdadig seksueel misbruik door de Rooms-Katholieke Kerk in Nederland en elders in de wereld. Vreselijk misdaden tegen jonge mensen, die hun leven lang met een psychisch trauma zitten. Deze misdaden zijn bekend geworden door de media, deze Kerk heeft eeuwen alles afgedekt.

Het gevaar van de RKK is hun eeuwenlange irrationaliteit, machtswellust, extreme intolerantie, heulen met vorsten en dictators en in alles tegen “de natuur en cultuur van de mens”. De uitspraken en steun van kardinalen, bisschoppen en paus Pius XI en Pius XII zijn vanaf 1922 tot 1945, zo extreem over en voor het fascisme van Mussolini en Hitler, dat deze Rooms-Katholieke Kerk met recht fascistisch genoemd mag worden.

Als u dit boek leest, kan ik – als auteur – mij niet voorstellen dat u als katholiek gelovige nog langer deze: fascistische Rooms-Katholieke Kerk kan steunen; laat staan levenszin, geestkracht en vreugde vinden in het katholieke geloof en de leiding met paus Franciscus in Rome.

*Bron: CCGT – Zoetermeer – 18 augustus 2020

Over de auteur

Piet van der Ploeg CCGTPiet van der Ploeg werkt als psycholoog bij het CCGT in Zoetermeer en is webbeheerder van ccgt.nl. Hij kan gezien worden als kennis- en therapiedeskundige op het gebied van CGT, Schematherapie en narcisme. Hij is auteur van de boeken: Narcisme te lijf (2014, Psychopathie te lijf (2015), Trauma voor het leven (2016), Encyclopedisch Woordenboek van de Psychologie (2007), Het Katholiek Fascisme (2020), Humanisme moderne spiritualiteit (2021) en Indianen van Noord-Amerika (2021). * Bron: CCGT – Zoetermeer – 23 december 2021

boek Katholiek fascisme

Bestel het boek

Het boek Psychopathie te lijf kunt u bestellen via onderstaand bestelformulier. In de mail krijgt u een bestelbevestiging met factuur.

N.B. Wilt u meer dan één exemplaar ontvangen van dit boek? Geef dat dat aan in het veld Opmerkingen. Ook als u nog een ander boek wilt bestellen kunt u dat hier aangeven.

Vul onderstaande gegevens in om het boek te bestellen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.