CCGT uitgeverij

CCGT is ook een uitgeverij en wij geven boeken uit over Narcisme ("Narcisme te lijf" en "Trauma voor het Leven"), Psychopathie ("Psychopathie te lijf") en een uitgebreid Psychologiewoordenboek ("Encyclopedisch Woordenboek van de Psychologie"). Daarnaast publiceren wij over verschillende andere onderwerpen zoals over het Humanisme, Misdaden RKK, Geloofsnarcisme en de Indianenstammen van Noord-Amerika.
U kunt onze boeken op deze website bestellen: Bestel nu

Overzicht CCGT publicaties jaren 2007 - 2021

Auteur

Piet van der Ploeg werkt als auteur bij de CCGT-uitgeverij in Zoetermeer. CCGT Hij heeft als auteur uitgebreid gepubliceerd over narcisme en psychopathie. Het boek "Narcisme te lijf" kan gezien worden als een standaardwerk over de Narcistische Persoonlijkheidsstoornis (NPS) en gebaseerd op wetenschappelijke publicaties. Maar ook op basis van intervieuws met honderden vrouwen die slechte ervaringen hebben met mannen met narcistische problemen en is daarom ook een boek over de ervaringspraktijk.
Het psychologiewoordenboek is door zijn uitgebreide beschrijving van psychologische lemma's uniek te noemen voor het Nederlands taalgebied en 600 woorden zijn extra beschikbaar als database. Verder heeft hij zich als auteur zich de laatste jaren gespecialiseerd in o.a. de beschrijving van het Humanisme, de misdaden van de RKK en het monotheïsme. Het Indianenboek is de verwezenlijking van een oude 'Karl May droom' over dit dappere volk in Noord-Amerika
*Bron: CCGT - Zoetermeer - 6 augustus 2021