Het Katholiek Fascisme

CCGT

Auteur: Piet van der Ploeg
Uitgeverij: CCGT - Zoetermeer
Levering: vanaf 1 maart 2019
Aantal pagina's: 232
ISBN: 978-90-821729-8-0
Prijs: € 19,50 (geen verzendkosten binnen Nederland) Bestel nu

Omschrijving

Voorwoord (Drs. Aat van Gilst)
Dit boek is opgedragen aan al die miljoenen slachtoffers van de katholieke kerk.
Het is opvallend dat als een instituut als de Rooms Katholieke Kerk het woord ‘geestelijk’ gebruikt in zijn propaganda, mensen ineens zo tolerant zijn. Het is alsof dit instituut dan een vrijbrief krijgt om maar te doen wat ze willen. Het is pas de laatste decennia, in verband met het massale seksueel misbruik door katholieke priesters, dat duidelijk wordt waar deze kerk ‘echt’ voor staat.

Als we echter naar de geschiedenis kijken van de katholieke kerk vanaf jaar 325 (concilie van Nicea) heeft dit instituut niets ‘geestelijks’ laten zien, maar het ging steeds weer om misbruik van macht en moorden.
In alle serieuze boeken en verslagen over deze kerk komt duidelijk naar voren dat door de eeuwen heen de katholieke kerk hun macht hebben misbruikt (zoals door pausen, bisschoppen, monniken en priesters), waardoor miljoenen mensen het slachtoffer zijn geworden van dit geloofsinstituut.

Vanaf 1922 kwam Mussolini in Italië en vanaf 1933 Hitler in Duitsland aan het bewind. Toen pas, kwam door de uitspraken van katholieke priesters en theologen overduidelijk naar voren dat deze kerk ‘op één lijn stond’ met het fascisme van Mussolini en Hitler. De vereenzelviging met dit fascisme was onmetelijk groot en veel mensen (met de auteur eerder) is dit een ronduit stuitende constatering, maar helaas waar. Dit verklaart ook gelijk de eerdere machtswellust, systematisch moord van tegenstanders van deze kerk 1700 jaar lang.
U leest er alles over in dit boeiende en eerlijke boek: Het Katholiek Fascisme.

Over de auteur

CCGT Piet van der Ploeg is docent, auteur en cognitief gedragstherapeut. Hij werkt als therapeut bij het CCGT in Zoetermeer en is webbeheerder van ccgt, npspartners en deantichrist. Hij kan gezien worden als kennis- en ervaringsdeskundige op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen zoals het pathologisch narcisme (NPS) en psychopathie (PPS). Hij is onder andere auteur van de boeken: Narcisme te Lijf, Psychopathie te lijf, Trauma voor het leven en Het Katholiek Fascisme.
*Bron: CCGT - Zoetermeer - 19 september 2019