Cognitieve Gedragstherapie voor:
• zwak zelfbeeld en negativisme
• angst, depressie en fobieën
• relatie- en werkproblemen
• persoonlijkheidsproblemen
• dwang en eetstoornissen
• stress, burnout en CVS
Informatiesite over Narcisme

CCGT

Het Katholiek Fascisme

Auteur: Piet van der Ploeg
Uitgeverij: CCGT - Zoetermeer
Levering: vanaf 1 januari 2019
Aantal pagina's: 228
ISBN: 978-90-821729-8-0
Prijs: € 24,50 (geen verzendkosten binnen Nederland)
Bestel nuHet Katholiek Fascisme

Omschrijving

De Katholieke Kerk heeft 17 eeuwen zijn geloofsmacht misbruikt. De begrippen in het katholieke geloof zijn metafysische begrippen. Dat wil zeggen begrippen of entiteiten die niet waarneembaar zijn met onze zintuigen zoals ziel, hemel, duivel, hel, God. Er kan daarom nooit sprake zijn van enige empirische toetsing en kennis, die nodig is om oorzaak-gevolg relaties naar waarheid te onderzoeken.

Een geloofsovertuiging (zoals in de Bijbel) is daarom niets meer dan fictie als verhaal dat is opgebouwd uit sagen, mythen en andere verhalen die alleen een unieke 'waarheidsgehalte' krijgen op basis van een bepaalde geloofsovertuiging.

De Katholieke Kerk heeft vanaf het begin van zijn bestaan op een Machiavelliaanse manier zich gericht op machtsoverheersing van gelovigen en niet-gelovigen. Om dit mogelijk te maken heeft dit geloofsinstituut alles uit de kast gehaald wat maar denkbaar is zoals demonen, satan, hellevuur, biecht, zonde, aflaat, excommunicatie, in de ban doen, exorcisme verdrijven, heksendom, martelwerktuigen, brandstapel, inquisitie, decreten en bullen.

Het voorgaande is de fundamentele basis waardoor dit geloofsinstituut in Rome miljoenen mensen de dood in heeft kunnen jagen. De Tweede Wereldoorlog heeft aangetoond dat er nagenoeg geen verschil is tussen het fascisme van Mussolini en Hitler en het katholicisme, zoals duizenden bisschoppen in Italië en Duitsland hebben erkent tussen 1923-1945. Het eeuwenlange katholiek machtsmisbruik, waardoor waarschijnlijk 50 miljoen mensen zijn omgekomen voor de 20ste eeuw, wordt: Het Katholiek Fascisme genoemd.